Activitats fora escola

 

A l’AFA del col·legi treballem contínuament amb el propòsit d’oferir els millors serveis per a les famílies associades.

Aquí podeu consultar tot el ventall d’empreses que col·laboren amb nosaltres per dur a terme les diverses activitats extraescolars fora de l’escola, com per exemple els tallers de música, dansa, tennis o piscina, entre d’altres.

Negociem amb aquestes entitats algun tipus de descompte únicament per a les famílies associades a l’AFA, com ara quotes reduïdes o l’exempció de pagar matrícula, per exemple.

Volem remarcar que les altes i baixes d’aquestes activitats cal tramitar-les directament a les empreses que les duen a terme. A cada apartat hi podreu trobar una petita explicació de com podeu fer-ho i els telèfons i adreces de correu electrònic per posar-vos-hi en contacte.

Ja ho sabeu, si us interessa alguna d’aquestes activitats extraescolars per als vostres fills i filles, mireu el llistat d’empreses que oferim per així poder-vos beneficiar dels descomptes pertinents.

Qualsevol estalvi és benvingut per a les nostres butxaques, heus aquí un dels grans avantatges d’estar al corrent de pagament de les quotes de l’AFA.

Moltes gràcies!!!
Associació de Famílies d’Alumnes del Col·legi Santa Maria – Manyanet de Blanes